Byggstart-VN-Tourist.jpg

2.-our-city-beach-2.jpg

Andersson-villa-sear.jpg

IMAG0439edited.jpg

IMAG0509-(640x480).jpg

2. Sol, bad och upptäcka nya oröda paradis i Vietnam och med boende på 3* Scandia resort : 15 dagar

Från 16 900 kr/person/dubblerum (enkelrum tillkommer 35 usd/dag)

Barn under 2 år: 25%

Barn under 12 år: 75%

Barn från 12 år: som vuxen

Pris ingår: flyg från Sverige, Resor och boende i Vietnam, 3* hotell eller resort

***************

Researrangör: W Nordic Fair HB

123 33 Farsta

Inneha F-Skatt

Philip Wester

Tel: 070 271 39 68, 0732 005024


Scandia Resort står unikt som den enda svenskägda resorten i Vietnam. Nyinvigt står Scandia Resort med sin vackra, privata badstrand. Med sin yta på 390 000 kvm land, varav 160 000 är privat badstrand, samt 280 000 kvm skog, restaurang, karaokebar som man kan sjunga och dansar, VIP lounge, m.m., finns här något för alla. Alla villor är svenska standard med kokvrå som Ni kan laga tea caffe eller snabbt mat. Här finnes en komplett upplevelse för alla slags resande, från lugn och rofylld till äventyrsfull.


1. Sol, bad och upptäcka nya oröda paradis i Vietnam och med boende på 3* Scandia resort: 15 dagar

Dag 1

Resa från Sverige på egenhand (biljett ingår)

Måltider serveras ombord. 

Läs mer»

 

Dag 2

Ankomst till Ho Chi Minh City, Vietnams största stad. Vi möte er på HCM flygplats

Ni välkomnas av vår svensk färdledare, som leder er till hotellet. På kvällen äter vi välkomstmiddag, varpå vi besöker den lokala nattmarknaden. 

Läs mer» 

 

Dag 3

Tour i Ho Chi Minh City

Dagen inleds med att vi besöker det gamla presidentspalatset, som fram till 1975 kunde användes som den sydvietnamesiska presidentens residens, varpå vi besöker Notre Dammekatedralen och det gamla franska postkontoret, två av många vackra byggnader som är rester från den franska kolonialtiden. Efteråt besöker vi stadshuset den franskbyggda nationalteatern. Återstoden av dagen tillbringar vi på Ben Thanh markaden, där kan man kan finna bl.a., skor, kläder och väskor till mycket låga priser.                 Läs mer»

Dag 4

Dagen tillägnas en tour av Cu Chitunnlarna, som användes som FNLs bas under vietnamkriget. Tunnlarna på över 20 mil inbefattar en komplett stad, med både sjukhus och bostäder. De som vill kan prova att klättra ner i och navigera en av tunnlar och/eller skjuta med bl.a. AK-47:a eller maskingevär. Efter att ha ätit lunch beger vi oss sedan till Tay Ninh, där vi besöker mäktiga Cao Daitemplet, som med sin unika arkitektur och inredning ser ut att vara hämtat rakt från en sagobok. Cao Daireligionen grundades på 1920-talet från en blandning av ideer från buddismen, kristendomen, hinduismen och konfucianismen.

På eftermiddagen återvänder till hotellet, varpå vi tar midnattsexpresståget till Tuy Hoa.

Läs mer»

Dag 5: Ankomst till Tuy Hoa på morgonen

Incheckning på Scandia Resort. Denna dag lämnas fri för att gästerna på egen hand kan utforska Tuy Hoa. Frukost serveras på resort

Scandia Resort är svenskägd och svenskdriven resort. Med sin 160 000 kvm privata bakstrand kan gästerna njuta av det friska havsvattnet i lugn och ro. På resortens mark finnes en restaurang och karaokebar. Man kan enkelt, snabbt och billigt ta sig till stadscentret med taxi.                           Läs mer»

Dagen 6: Da Dia passet

Efter frukost på hotellet reser vi till Norra Phu Yen för att utforska Ganh Da Diaklipporna och besöka Mang Langkyrkan.

Da Dia passet är närmast unikt, bara ett av 3 av sitt slag i hela världen.

Lunch avnjutes på de lokala restaurangerna, där man kan avnjuta färsk seafood av världsklass.

 Läs mer»

Dag 7: Äventyrsresa bland Phu Yens berg och klippor

Efter frukost på resort anordnas en guidad tour genom Phu Yens sydliga bergstrakter och Vung Ro Bay, som kulminerar i ett besök i Mui Dien, den plats som tar emot Vietnams första solstrålar varje dag.

Läs mer»

Dag 8: Besök i Tuy Hoa staden

Frukost serveras på resorten

Besök av det berömda Nhan Tower, en del av Chamkulturen, Da Rang floden och Buu Lam templet, den högsta punkten i Tuy Hoa. Från Buu Lamteplet kan man se hela Tuy Hoa, samt besöka Tuy Hoas största buddastaty. Besök på handverksbutiker och marknader fär inhandling av fina, billiga souvenirer och presenter. 

Läs mer»

Dag 9-13

De resterade dagarna tillägnas invidiuella aktiviteter. Njud av bad, vila och lokala delikatesser, såsom färsk seafood, färsk tonfisk och ett flertal musslor som är unika till Phu Yen, såsom de karaktäeristiskt blodröda musslorna; Fiska på vår badtrand, piknik på vår skog eller ta tur till obeboende öar (turen ingår ej)

Läs mer»

Dag 14

Fri utforskning. Frukost serveras på resorten. På eftermiddagen flyger vi till Ho Chi Minh City. 

Landning vid TSN flygplats sker vid 18.00. Efter gemensam middag checkar vi in för hemresan till Sverige.

Läs mer»

Dag 15

Stockholm / Arlanda

Ankomst till Sverige.